Media en nieuws

Volg hier binnenkort interessante informatie en weetjes. Heb je zelf leuke en informatieve linkjes die je met ons wilt delen. Stuur ons een link via de contactpagina.

Onze flyer is binnen, in het Nederlands, Arabisch en Tigrinya! Download hem hieronder.

  • De adviezen over extra water geven zijn aangepast: 'Bedenk ook dat je baby meer zweet op warme dagen. Zo verdwijnt er ook vocht uit zijn darmen. Laat je baby op warme dagen dus wat vaker aan de borst drinken. Moedermelk wordt bij warm weer vanzelf wat wateriger. Zorg dat je zelf voldoende water drinkt. Geef […]
  • De zelfstandige website Tienermoeders.nl bestaat niet meer. Alle informatie is nu te vinden op Fiom.nl. Links zijn aangepast.
  • Het artikel is iets ingekort en er is een link naar 'Gezonde eetgewoonten' in geplaatst.
  • Dit artikel is uitgebreid met informatie over ontbijt, lunch, tussendoortjes en tips. Toegevoegd is o.a.: '* Lukt het je puber niet om te ontbijten? Laat hem dan bijvoorbeeld de avond van tevoren zijn ontbijt en lunch klaarmaken; * Eet gezellig samen aan tafel en zet daarbij de televisie/telefoon uit. Moet je puber werken rond etenstijd? […]
  • Het aanbod van VIlla Pinedo is veranderd. Er kunnen geen nieuwe vragen meer aan het Forum worden gesteld. De link naar de online workshop is gewijzigd.