KoMee Thuiszitters

Belangrijke mededeling over de groep voor Thuiszitters

Beste ouders, verzorgers, en verwijzers,

Met veel enthousiasme en toewijding hebben we gewerkt aan het opzetten van een speciale groep voor thuiszitters, bedoeld om ondersteuning en begeleiding te bieden aan kinderen die om verschillende redenen niet naar school kunnen gaan. Het idee was om via Persoonsgebonden Budget (PGB) deze groep te financieren.

Helaas hebben we, na uitvoerige gesprekken en overleg met de gemeente, gezamenlijk moeten concluderen dat de financiering via PGB niet mogelijk is voor dit initiatief. Ook is na verdere discussie gebleken dat inkoop door de gemeente, of via de hoogspecialistische jeugdhulp (HSJH), op dit moment geen haalbare weg is voor het realiseren van dit initiatief.

We begrijpen hoe belangrijk deze groep zou zijn geweest voor de kinderen en hun families, en het was een moeilijke beslissing om deze plannen niet voort te zetten. We willen benadrukken dat deze beslissing genomen is met het welzijn en de beste belangen van de kinderen in gedachten, ondanks de teleurstelling die het met zich meebrengt. Onze inzet voor de zorg en ondersteuning van kinderen en hun gezinnen gaat onverminderd door.

Voor de ouders, verzorgers en verwijzers die zich al hadden aangemeld: wij waarderen uw vertrouwen en begrip in deze situatie ten zeerste. Mocht u vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, neem dan alstublieft contact met ons op. We staan klaar om te helpen waar mogelijk.

We willen iedereen bedanken voor hun interesse en steun voor dit project. Hoewel we teleurgesteld zijn dat we deze specifieke groep niet kunnen opzetten, blijven we toegewijd aan het ondersteunen van deze doelgroep en hun families op andere manieren.

Met vriendelijke groet,

Projectgroep KoMee Thuiszitters

Voor vragen kunt u contact opnemen via onze contactpagina www.komee.nl/contact of telefonisch via 085-0600 663